Rettichsalade met zalm

Rettichsalade met zalm

Rettichsalade met zalm

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1/4 krop frisée
1 kleine rettich
1 eetlepel witte wijnazijn
1/2 theelepel Zaanse mosterd
3 eetlepels olie
zout, peper
1 eetlepel fijngeknipte verse dille
1 eetlepel roze peperbessen (potje)
50 gr gerookte zalm

Bereiden



Was de frisée, sla de bladeren droog, scheur ze in stukken en
verdeel ze over 2 borden.
Schil de rettich, schaaf hem met een dunschiller of kaasschaaf in de
lengte in dunne repen en rangschik die op de frisée.
Klop een sausje van de azijn, de mosterd, de olie, zout, peper, de dille
en de roze peper en sprenkel dit over de salade.
Snijd de zalm in dunne reepjes en verdeel die over de salade.
Lekker met vers geroosterd witbrood en gezouten boter of kruidenboter.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus